PINSCHER
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Nått står inte rätt till...

Gå ner

Nått står inte rätt till... Empty Nått står inte rätt till...

Inlägg  joss3 ons nov 03, 2010 5:17 pm

Min pinschertik som är två och ett halvt år fick för ett tag sedan runda hårlösa fläckar, även hennes amstaff kompis blev jättekonstig i pälsen. Vi gick till veterinären och hon skrev ut Advocate i tron om att dom hade loppor, trots att hon inte hittat något. Symptomen kvarstod och efter cirka en vecka började hon även skaka, väldigt ofta, blev stirrig i blicken. Hon är inte heller alls nå pigg, sover mest. Vi är bara ut och kissar och bajsar. Hon smackar också, som att hon mår illa. Plus nu att hon har börjat göra ifrån sig smärtpip då och då.

Vi sökte oss till ett annat veterinär sjukhus där dog tog blod,urin, och röntgade buken.
Det enda dom hittade var demodex. Hon har fått utskrivet smärtstillande 20 mg morgon och kväll tror jag att det är. I dagens läge har skakningarna avtagit men hon är fortfarande hängig och inte alls sig själv, man kan tro att hon är 13 år istället för snart 3. Hon smackar ännu. Veterinären ringde förra veckan och sa att hon ville ta prov för struma, eftersom hon har fått demodex efter två års ålder så är det oftast en bakomliggande sjukdom. Känner någon igen sig eller vet vad det kan vara?
Kan tillägga att hon kissar,bajsar,äter och dricker som hon ska. Kanske att hon dricker lite mer än hon borde. Är jätteorolig. Tacksam för alla svar!

joss3

Antal inlägg : 1
Registration date : 10-02-13

Till överst på sidan Gå ner

Nått står inte rätt till... Empty Sv: Nått står inte rätt till...

Inlägg  Gäst lör nov 06, 2010 9:10 am

Har de testat för skabb? Om båda hundarna drabbats av liknande symtom låter det som att de kommit i kontakt med något som påverkat dem. Är den andra hunden också testad?

Hoppas hon mår bättre snart.

Gäst
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan

- Liknande ämnen

 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet