PINSCHER
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Regler kring detta forum

Gå ner

Regler kring detta forum Empty Regler kring detta forum

Inlägg  Admin lör jul 19, 2008 1:12 pm

Moderatorerna och administratörerna finns till för att vara hjälpsamma och göra forumet så trevligt som möjligt, men det är en omöjlighet för oss att kontrollera alla inlägg som skrivs i forumet. Därför kan vi inte garantera alla inläggs korrekthet, fullständighet eller nytta. För att underlätta vårt arbete, tar vi mycket gärna emot anmälningar av olämpliga inlägg.

Vi reserverar oss rättigheten att redigera eller radera inlägg, avatarer och signaturer eller på annat sätt modifiera användares profiler om vi så anser lämpligt. Administratörernas och moderatorernas ord är att betrakta som lag. Vi reserverar oss rättigheten att ändra nedanstående regler med eller utan förvarning.

§ 1 Sundhet och "netikett"

För att forumet ska fungera måste du som medlem följa de regler samt den etik som gäller när man som privatperson använder Internet. Ha särskilt det här i åtanke:

§ 1.1 Var trevlig, respektera andras åsikter.
§ 1.2 Det är förbjudet att skapa eller sprida uttalanden som är stötande eller ärekränkande.
§ 1.3 Använd sunt förnuft. Om du är osäker om det är lämpligt att skriva något eller inte, skriv det inte! Gör bara sådant mot andra som du skulle vilja att andra gjorde mot dig.
§ 1.4 Det är inte tillåtet att sprida eller länka till media av pornografisk natur.

§ 2 Innan du postar

För att undvika att samma frågor och diskussioner upprepas om och om igen:

§ 2.1 Läs de klistrade trådar som finns i forumdelarna innan du ställer frågor.
§ 2.2 Använd sökfunktionen. Din fråga kan mycket väl redan vara ställd och besvarad.

§ 3 Uppmaning till brott

Du får inte uppmana till brott eller sprida någon annan persons uppmaning till olika sorters brott.

§ 4 Användare

Vi tillåter endast ett användarkonto per fysisk person. Kontakta en moderator om du vill byta namn på din användare. Du får inte registrera ett nytt användarkonto om ditt gamla har blivit portat.

§ 5 Synpunkter på modereringen eller webbplatsen

Har du synpunkter på enskilda modereringsfall, ska du alltid kontakta moderatorn i fråga. Skapa inte en tråd om det. Moderatorerna nås via e-post eller forumets system för personliga meddelanden. Har du synpunkter eller förslag på forumet, skriv gärna dem här i forumet under denna Tipsicon!

§ 6 reklam
Är för det mesta helt ok. T.ex ett inlägg om sin egen sida eller om du har hittat någon rolig shop med grejer till din hund. Men börjar varje inlägg du skriver handla om reklam för diverse sidor, så är det INTE ok!

Överträdelse av ovanstående regler kan leda till en varning eller portning (avstängning från forumet). Normalt utdelas en varning innan portning, men detta är helt beroende på regelbrottets karaktär och omfattning. Om vi så anser lämpligt kommer vi att varna eller porta användare även om de inte brutit mot någon av ovanstående regler och bestämmelser. Om förseelsen är grov gör vi en abuse-anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Alla inlägg i forumet, kommentarer till artiklar och nyheter samt annonser på marknaden uttrycker skribentens åsikter och varken Pinscher Do Talk eller dess moderatorer och administratörer kan hållas ansvariga för innehållet i dessa.

Titta gärna tillbaka till dessa regler titt som tätt då dessa uppdateras löpande.

Admin och moderatorerna har inget krav på att behöva förklara sina inlägg samt handlande mot en medlem, utan har full bestämmanderätt! De bör medla i konflikter men inte ta parti för/mot någon. De har all rätt att stänga av/varna gällande medlem om denne missköter sig och inte följer forumets rådande regler.

Välkommen, och skriv så det knakar!

Admin
Admin

Antal inlägg : 68
Registration date : 08-07-19

https://pinscher.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan

- Liknande ämnen

 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet